РОМСКА ПРОГРАМА ЗА ПОМОШ ПРИ ДОБИВАЊЕ НА ЗАЕМ

 

Дали сте ромски претприемач? Дали чувствувате дека на вашата компанија и треба дополнителен поттик? Ние сме тука да ви помогнеме! Банката за Развој на Северна Македонија доделува без каматни заеми. Зашто без каматни? Затоа што знаеме дека Ковид-19 влијае на вашиот бизнис, и чувствуваме дека е наша должност е да ви подадеме рака.

Како функционира овој проект?

Знаеме дека сите имаат проблеми со припрема на административните документи (problems with administration documents for) за апликација за кредит. Ние ќе ги припремиме за вас! Само пратете ни mail или јавете ни се, и ние ќе преземеме од таму.

 

Кои сме ние?

Ние сме невладина организација. Ова значи дека ние работиме за вас, и не наплатуваме за ништо, нема скриени трошоци. Ние постоиме да го подобриме вашиот бизнис во овие тешки времиња.

 

Имате неформален бизнис, се плашите дека не можете да учествувате во проектот?

Без грижи, имаме неколку различни проекти, и нашата помош не е лимитирана само на регистрирани бизниси.
Затоа контактирајте не на support@redi-ngo.eu и ќе ви кажеме кои опции се најдобри за вас!!!